info@stichtingeenbeetjegeluk.nl 0201234567

Wie zijn wij

Een beetje geluk is een vrijwilligers-gedreven organisatie die zich inzet voor mensen die een beetje extra geluk kunnen gebruiken. Vrijwilligers en deelnemers met een beperking die gebruik maken van dagbestedingen, zetten zich met hart en ziel in om dit geluksmomentje voor mensen die dat even niet hebben te realiseren.

Door mensen in noodsituaties dicht bij huis te helpen voelen de deelnemers van de dagbesteding zich prettig en nuttig. Dus mensen die zelf hulp nodig hebben op verschillende gebieden, helpen weer andere mensen. Daarbij kijken wij naar de mogelijkheden van ieder persoon en niet naar de onmogelijkheden.

Doen wat je leuk vindt, dat geeft je een prettig gevoel en houdt je geïnspireerd. Maar het allerbelangrijkste is, iets betekenen voor andere mensen.

Wij zetten ons in voor eenzame ouderen, moeders met een moeilijke start en pas geboren baby’s, daklozen of mensen die in armoede of in crisissituaties leven. Dit doen wij door pakketten voor hen te maken en deze bij hun langs te brengen.